AREA PRIVADA
login
password

Noticias y destacados

<< Volver a noticias 21/11/2023

FORMIN S.A. ha desenvolupat el projecte “Estudi de recirculació de l’aigua en línia de neteja de peces estampades”

L’empresa FORMIN S.A. ha desenvolupat el projecte “Estudi de recirculació de l’aigua en línia de neteja de peces estampades” que ha estat subvencionat amb el suport d’ACCIÓ en el marc del programa Cupons de Competitivitat: Cupons de Canvi Climàtic.

El servei sol·licitat s’emmarca dins dels diferents projectes de fabricació de components d’altres prestacions, especialment per aplicacions elèctriques, on es requereixen alts nivells de qualitat i neteja.

En relació a la neteja, resulta especialment important el fet de garantir l’eliminació de certes partícules, pel que es fa indispensable incorporar sales blanques i trens de neteja de les peces estampades. El procés de neteja suposa un gran consum d’aigua, pel que es fa indispensable desenvolupar un estudi per analitzar un sistema de recirculació d’aigua de manera que, garantint en tot moment els requeriments de neteja de les peces, permeti fer un ús més responsable i eficient d’un recurs tant important, i alhora escàs, com és l’aigua.

prensa

21/02/2020
EDUCACIÓN

Nuestro Gerente de Recursos Humanos y Director General intenta convencer a los pocos estudiantes del ciclo de capacitación de nivel medio y superior del Instituto El Palau (@institutelpalau) de la especialización en herramientas y moldes de estampado especial para realizar las prácticas laborales en FORMINSA. ¡Los necesitamos, son el futuro!

students_foto

students_foto

01/02/2019
MEDIO AMBIENTE

RESPIRA ENERGIA certifica que el consumo eléctrico de FORMINSA desde el 1 de enero de 2019 ha sido producida sin emisiones de CO2 ni de residuos nucleares.

energy_foto

03/08/2016
MEDIO AMBIENTE

Con el cambio de todo el sistema de iluminación a LED bajará el consumo eléctrico en 119.000 KWh/año

leds-photo

04/12/2014
CLIENTES

Reunion de Proveedores Anual de MERSEN. Gracias por vuestra confianza.

mersen_foto